Song Title :- मैया कतऽ सुतल छी
Album :- एथिन मैया मिथिला में
Lyrics :- Dilip Darbhangiya
Singer :- Dilip Darbhangiya
Label :- Ganga cassetes
मैया कतऽ सुतल छी लिरिक्स
मैया कतऽ सुतल छी,
कोन सघन बन झाड़ी में,
हम छी दुखक पेटारी में ना,
मैया कतऽ सुतल छी,
कोन सघन बन झाड़ी में,
हम छी दुखक पेटारी में ना,
हम छी बल बुद्धि विद्या हीन,
हमारा सनक कियौ नहीं दीन,
हम छी बल बुद्धि विद्या हीन,
हमारा सनक कियौ नहीं दीन,
मैया कियै फसेलौं,
हमरा अई दुनिया दारी में,
हम छी दुखक पेटारी में ना,
मैया कतऽ सुतल छी,
कोन सघन बन झाड़ी में,
हम छी दुखक पेटारी में ना,
झरना सन बहे आँखिक नोर,
आहाँ केहेन छी बनल कठोर,
झरना सन बहे आँखिक नोर,
आहाँ केहेन छी बनल कठोर,
माँ दरभंगिया के हिस्सा,
रखलौं बंद बखारी में,
हम छी दुखक पेटारी में ना,
मैया कतऽ सुतल छी,
कोन सघन बन झाड़ी में,
हम छी दुखक पेटारी में ना,
Maiya kata sutal chhi lyrics
Maiya kata sutal chhi,
Kon saghan ban jhaari me,
Hum chhi dukhak petaari me na,
Maiya kata sutal chhi,
Kon saghan ban jhaari me,
Hum chhi dukhak petaari me na,
Hum chhi bal buddhi vidya hin,
Hamra sanak kiyo nahi din,
Hum chhi bal buddhi vidya hin,
Hamra sanak kiyo nahi din,
Maiya kiye faselau,
Hamra ai duniya daari me,
Hum chhi dukhak petaari me na,
Maiya kata sutal chhi,
Kon saghan ban jhaari me,
Hum chhi dukhak petaari me na,
Jharna san bahe aakhik nor,
Aahan kehen chhi banal kathor,
Jharna san bahe aakhik nor,
Aahan kehen chhi banal kathor,
Maa darbhangiya ke hissa,
Rakhlau band bakhaari me,
Hum chhi dukhak petaari me na,
Maiya kata sutal chhi,
Kon saghan ban jhaari me,
Hum chhi dukhak petaari me na