paral chhi bipait me maiya lyrics
2021 Lyricist Year उज्ज्वल झा दिलीप दरभंगिया मैथिली गीत मैथिली भक्ति गीत

परल छी बिपैत में मैया – Dilip Darbhangiya

Song Title : Paral Chhi Bipait Me Maiya
Movie/Album : Maithili Bhakti Geet
Singer : Dilip Darbhangiya
Lyrics : Ujjwal Jha
Year : 2021

paral chhi bipait me maiya lyrics in hindi

परल छी बिपैत में मैया, कियो ने सहारा,
परल छी बिपैत में मैया, कियो ने सहारा,
हेतई कोना का जननी, गरीबक गुजारा,
हेतई कोना का जननी, गरीबक गुजारा,
परल छी बिपैत में मैया, कियो ने सहारा,
परल छी बिपैत में मैया, कियो ने सहारा,
हेतई कोना का जननी, गरीबक गुजारा,
हेतई कोना का जननी, गरीबक गुजारा,
परल छी बिपैत में मैया…..

पसरल अकाले माता घेरने अदिनता,
पसरल अकाले माता घेरने अदिनता,
कोन कसूर छी केने, बिधाते टा जनता,
बिधाते टा जनता,
भासल जीवनक नैया लगाबू किनारा,
हेतई कोना का जननी, गरीबक गुजारा,
परल छी बिपैत में मैया…..

फूल बेलपातो नै सूझै, दुखक अनहार में,
फूल बेलपातो नै सूझै, दुखक अनहार में,
आहाँ छोइर ककरा कहबई एहि संसार में,
एहि संसार में,
बाट ताकी काले बैसल आहीं टा दुआरे,
हेतई कोना का जननी, गरीबक गुजारा,
परल छी बिपैत में मैया…..

एकचारी आशक तोरलक अन्हर बिहाईर माँ,
एकचारी आशक तोरलक अन्हर बिहाईर माँ,
करुणा के सागर बुइझ क करी हम गोहाइर माँ,
करी हम गोहाइर माँ,
हुकरई ये उज्ज्वल पइढ़क दुखक पहारा,
हेतई कोना का जननी, गरीबक गुजारा,
परल छी बिपैत में मैया,
हेतई कोना का जननी, गरीबक गुजारा,
परल छी बिपैत में मैया, कियो ने सहारा,
हेतई कोना का जननी, गरीबक गुजारा,
परल छी बिपैत में मैया.

paral chhi bipait me maiya lyrics in english

Paral chhi bipait me maiya, kiyo ne sahara,
Paral chhi bipait me maiya, kiyo ne sahara,
Hetai kona ka janni, garibak gujaara,
Hetai kona ka janni, garibak gujaara,
Paral chhi bipait me maiya, kiyo ne sahara,
Paral chhi bipait me maiya, kiyo ne sahara,
Hetai kona ka janni, garibak gujaara,
Hetai kona ka janni, garibak gujaara,
Paral chhi bipait me maiya…..

Pasral akaale maata gherne adinta,
Pasral akaale maata gherne adinta,
Kon kasoor chhi kene, bidhaate ta janta,
Bidhaate ta janta,
Bhaasal jivanak naiya lagaabu kinaara,
Hetai kona ka janni, garibak gujaara,
Paral chhi bipait me maiya…..

Phool belpaato nai sujhai, dukhak anhaar me,
Phool belpaato nai sujhai, dukhak anhaar me,
Aahan chhoir kakra kahbai ehi sansaar me,
Ehi sansaar me,
Baat taaki Kaale baisal aahin taa duaara,
Hetai kona ka janni, garibak gujaara,
Paral chhi bipait me maiya…..

Ekchari aashak torlak anhar bihaair maa,
Ekchari aashak torlak anhar bihaair maa,
Karuna ke saagar buijh ka kari hum gohaair maa,
Kari hum gohaair maa,
Hukrai ye ujjwal paidh ka dukhak pahara,
Hetai kona ka maa darbhangiya ke gujaara,
Paral chhi bipait me maiya,
Hetai kona ka janni, garibak gujaara,
Paral chhi bipait me maiya, kiyo ne sahara,
Hetai kona ka janni, garibak gujaara,
Paral chhi bipait me maiya.

  • Laa Pila De Sharaab Lyrics

    Laa Pila De Sharaab Lyrics

    Song Title : Laa Pila De SharaabMovie/Album : Laa Pila De SharaabSinger : Vishal MishraLyrics : Manan BhardwajYear : 2024 laa pila de sharaab lyrics in hindi की शराब कागज़ कलम और तेरी तस्वीर,की शराब कागज़ कलम और तेरी तस्वीर,रख देना मेरी कब्र के पास,हाँ मेरे मरने के बाद,मेरी बस इतनी सी ख़ुराक होगी. तेरे […]

  • Teri Baaton Mein Aisa Uljha Jiya

    Teri Baaton Mein Aisa Uljha Jiya

    Song Title : Teri Baaton Mein Aisa Uljha JiyaMovie/Album : Teri Baaton Mein Aisa Uljha JiyaSinger : Raghav, Tanishk Bagchi & Asees KaurLyrics : Nina Mathur & Tanishk BagchiYear : 2024 Teri baaton mein aisa uljha jiya lyrics in hindi रख लूँ सजा के तुझे सीने से लगा के,आजा गले लग जा,गले लग जा,ख्वाब बना […]

  • माही – Madhur Sharma

    माही – Madhur Sharma

    Song Title : MaahiSinger : Madhur SharmaLyrics : Vishal PandeYear : 2023 maahi lyrics in hindi दिल मेरा सीने से जुदा,होके ये तेरे सीने में चाहे रहना,जिद्द है ये ऐसी जिसमें,रज़ा मेरी भी है,ना चाहूँ रोकना,तैनू ए माही कहना,तैनू ए माही कहना,मेरे इश्के दी कोई हद ना,छड दा मैं सारी आदतां,तैनू चाहन दी कदी पर […]

  • कैसी ये डोर – Javed Ali

    कैसी ये डोर – Javed Ali

    Song Title : Kaisi Ye DorMovie/Album : Kaisi Ye DorSinger : Javed AliLyrics : Sanjay MishraYear : 2023 kaisi ye dor lyrics in hindi कैसी ये बेबसी है,हमदम कहीं मिलता नहीं,कैसी ये दिल्लगी है,हमदम कोई मिलता नहीं,सपने सजाये थे हमनें,सपने वो टूट गए,अपने बनाये थे हमनें,अपने वो छूट गए,ये हो शिशकने की आवाज आई है,कोई […]

  • इतनी सी बात – Sam Bahadur

    इतनी सी बात – Sam Bahadur

    Song Title : Itni Si BaatMovie/Album : Sam BahadurSinger : Shreya Ghoshal & Sonu NigamLyrics : GulzarYear : 2023 itni si baat lyrics in hindi इतनी सी बात,इतनी सी बात अनकही,यूँ बयाँ हो गयी,इतनी सी बात देखो ना,दास्ताँ हो गयी,ना बादल ना बारिश,अजब सी वो सब थी,ना दिल की थी साजिश,ना अब है ना तब […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *