मैथिली गीत हरि नाथ झा

हे गे बुधनी मै – हरिनाथ झा

Song Title :- हे गे बुधनी मै

Album :- he ge budhni mai

Lyrics :- Hari Nath Jha

Singer :- Hari Nath Jha

Label :- Neelam Maithili

हे गे बुधनी मै लिरिक्स

हे गे बुधनी मै, एगो बीड़ी दीहैं गे,
हे गे बुधनी मै, एगो बीड़ी दीहैं गे,
बीड़ी दीहैं गे, कि हुक्का पीनी दीहैं गे,
बीड़ी दीहैं गे, कि हुक्का पीनी दीहैं गे,
हे गे बुधनी मै, एगो बीड़ी दीहैं गे,
हे गे बुधनी मै, एगो बीड़ी दीहैं गे,

खेत तमेलकौ, हऽर जोतेलकौ, खूब करेलकौ काज,
खेत तमेलकौ, हऽर जोतेलकौ, खूब करेलकौ काज,
मूरक मूर तऽ पड़ले रहलै,
मूरक मूर तऽ पड़ले रहलै,
पड़लै रहलै ब्याज,
सुसुम कऽ…….सुसुम कऽ…….
सुसुम कऽ तेल धिपबिहैं गे,
हे गे बुधनी मै, एगो बीड़ी दीहैं गे,
हे गे बुधनी मै, एगो बीड़ी दीहैं गे,
बीड़ी दीहैं गे, कि हुक्का पीनी दीहैं गे,
बीड़ी दीहैं गे, कि हुक्का पीनी दीहैं गे,
हे गे बुधनी मै, एगो बीड़ी दीहैं गे,
हे गे बुधनी मै, एगो बीड़ी दीहैं गे,

चिंता छोड़ै, हँसि कऽ बाजै, ऐतै नीक समैया,
चिंता छोड़ै, हँसि कऽ बाजै, ऐतै नीक समैया,
बाँचल रहतै देह में बुत्ता,
बाँचल रहतै देह में बुत्ता,
अपनो हेतै रुपैया,
चमकि कऽ……..चमकि कऽ…….
चमकि कऽ लोक सिहबिहैं गे,
हे गे बुधनी मै, एगो बीड़ी दीहैं गे,
हे गे बुधनी मै, एगो बीड़ी दीहैं गे,
बीड़ी दीहैं गे, कि हुक्का पीनी दीहैं गे,
बीड़ी दीहैं गे, कि हुक्का पीनी दीहैं गे,
हे गे बुधनी मै, एगो बीड़ी दीहैं गे,
हे गे बुधनी मै, एगो बीड़ी दीहैं गे,

सदा साहबी ककरा रहलै, आब के देतौ ताना,
सदा साहबी ककरा रहलै, आब के देतौ ताना,
काल्हि पकबिहैं मरुआ रोटी,
काल्हि पकबिहैं मरुआ रोटी,
मारा माछक साना,
मौन सऽ…….मौन सऽ……..
मौन सऽ जीह जुड़बिहैं गे,
हे गे बुधनी मै, एगो बीड़ी दीहैं गे,
हे गे बुधनी मै, एगो बीड़ी दीहैं गे,
बीड़ी दीहैं गे, कि हुक्का पीनी दीहैं गे,
बीड़ी दीहैं गे, कि हुक्का पीनी दीहैं गे,
हे गे बुधनी मै, एगो बीड़ी दीहैं गे,
हे गे बुधनी मै, एगो बीड़ी दीहैं गे,

खूब ठकलियौ आब ने ठकबौ, देबौ साया साड़ी,
खूब ठकलियौ आब ने ठकबौ, देबौ साया साड़ी,
कान पकड़ि कऽ किरिया खाय छी,
कान पकड़ि कऽ किरिया खाय छी,
आब ने पीबौ तारी,
सहटि कऽ…….सहटि कऽ…….
सहटि कऽ लऽग में अबिहैं गे,
हे गे बुधनी मै, एगो बीड़ी दीहैं गे,
हे गे बुधनी मै, एगो बीड़ी दीहैं गे,
बीड़ी दीहैं गे, कि हुक्का पीनी दीहैं गे,
बीड़ी दीहैं गे, कि हुक्का पीनी दीहैं गे,
हे गे बुधनी मै, एगो बीड़ी दीहैं गे,
हे गे बुधनी मै, एगो बीड़ी दीहैं गे,

he ge budhni mai lyrics

He ge budhni mai, ego bidi dihe ge,
He ge budhni mai, ego bidi dihe ge,
Bidi dihe ge, ki hukka pini dihe ge,
Bidi dihe ge, ki hukka pini dihe ge,
He ge budhni mai, ego bidi dihe ge,
He ge budhni mai, ego bidi dihe ge.

Khet tamelkau, har jotelkau, khoob karelkau kaaj,
Khet tamelkau, har jotelkau, khoob karelkau kaaj,
Muirak muir ta padle rahle,
Muirak muir ta padle rahle,
Padle rahlai byaaj,
Susum ka……….Susum ka………..
Suaum ka tel dhipabihe ge,
He ge budhni mai, ego bidi dihe ge,
He ge budhni mai, ego bidi dihe ge,
Bidi dihe ge, ki hukka pini dihe ge,
Bidi dihe ge, ki hukka pini dihe ge,
He ge budhni mai, ego bidi dihe ge,
He ge budhni mai, ego bidi dihe ge.,

Chinta chhorai, hansi ka baajai, etai nik samaiya,
Chinta chhorai, hansi ka baajai, etai nik samaiya,
Baanchal rahtai deh me butta,
Baanchal rahtai deh me butta,
Apno hetai rupaiya,
Chamaik ka……….Chamaik ka……….
Chamaik ka lok sihabihe ge,
He ge budhni mai, ego bidi dihe ge,
He ge budhni mai, ego bidi dihe ge,
Bidi dihe ge, ki hukka pini dihe ge,
Bidi dihe ge, ki hukka pini dihe ge,
He ge budhni mai, ego bidi dihe ge,
He ge budhni mai, ego bidi dihe ge.

Sada saahbi kakra rahlai, aab ke detau taana,
Sada saahbi kakra rahlai, aab ke detau taana,
Kaailh pakabihe maruaa roti,
Kaailh pakabihe maruaa roti,
Maara maachhak saana,
Mon sa……….Mon sa……….
Mom sa jih jurabihe ge,
He ge budhni mai, ego bidi dihe ge,
He ge budhni mai, ego bidi dihe ge,
Bidi dihe ge, ki hukka pini dihe ge,
Bidi dihe ge, ki hukka pini dihe ge,
He ge budhni mai, ego bidi dihe ge,
He ge budhni mai, ego bidi dihe ge.

Khoob thakaliyau, aab ne thakbau, debau saaya saaree,
Khoob thakaliyau, aab ne thakbau, debau saaya saaree,
Kaan pakaid ka kiriya khaai chhi,
Kaan pakaid ka kiriya khaai chhi,
Aab nai pibau taari,
Sahait ka……….Sahait ka……….
Sahait ka lag me abihe ge,
He ge budhni mai, ego bidi dihe ge,
He ge budhni mai, ego bidi dihe ge,
Bidi dihe ge, ki hukka pini dihe ge,
Bidi dihe ge, ki hukka pini dihe ge,
He ge budhni mai, ego bidi dihe ge,
He ge budhni mai, ego bidi dihe ge.

जट-जटिन लिरिक्स

Rap- अटैक मटैक चलै छैं तू मूड डगमगबै छैं,
केशक सुगन्ध सँ तू मन के गमगमबै छैं,
हिरनी सन चाल तोहर बिरनी सन फुर्ती छौ,
जीन्स छौ कमाल लेकिन कूल तोहर कुर्ती छौ,
कूल तोहर कुर्ती छौ….

टिकबा जब जब मंगलीयौ रे जटबा,
टिकबा किए ने अनलैं रे,
टिकबा जब जब मंगलीयौ रे जटबा,
टिकबा किए ने अनलैं रे,
मोरे बाली रे समैया रे जटबा,
टिकबा किए ने अनलैं रे,
मोरे बाली रे समैया रे जटबा,
टिकबा किए ने अनलैं रे,

टिकबा जब जब अनलीयौ गे जटनी,
पौती में धऽ रखलैं गे,
टिकबा जब जब अनलीयौ गे जटनी,
पौती में धऽ रखलैं गे,
हे गे पौती में धऽ रखलैं गे,
तोरे बाली गे समैया अभगली,
टिकबा किए ने पेन्हले गे,
तोरे बाली गे समैया अभगली,
टिकबा किए ने पेन्हले गे,

Rap- गप्पे ई जिनगी तोहर,
जैड़ नै बस फुनगी तोहर,
चौबनिया मुस्की सँ मन के तरसबै छैं,
फेसक किलर कटिंग बाडी मेंटेंड छौ,
बैच जाइ छौ जान coz ई गाना के ट्रेंड छौ,
गाना के ट्रेंड छौ….

नथनी जब जब मंगलीयौ रे जटबा,
नथनी किए ने अनलैं रे,
नथनी जब जब मंगलीयौ रे जटबा
नथनी किए ने अनलैं रे,
हे रौ नथनी किए ने अनलैं रे,
मोरे वाली रे उमरिया रे जटबा,
नथनी किए ने अनलैं रे,
मोरे वाली रे उमरिया रे जटबा नथनी,
किए ने अनलैं रे,

नथनी जब जब अनलीयौ गे जटनी,
गे जटनी,
नथनी जब जब अनलीयौ गे जटनी,
नाकक भूर मुनेलैं गे,
हे गे नाकक भूर मुनेलैं गे,
तोरे बाली रे उमरिया गे जटनी,
नथनी किए ने पेन्हले गे,
तोरे बाली रे उमरिया गे जटनी,
नथनी किए ने पेन्हले गे,

Jat jatin lyrics

Rap – Ataik mataik chalai chhein tu mood dagmagabai chhein,
Keshk sugandh sa tu man ke gamgamabai chhein,
Hirni san chhal tohar birhni san furti chhau,
Jeans chhau kamal tohar cool tor kurti chhau,
Cool tohar kurti chhau.

Tikba jab jab magaliyau re jatba,
Tikba kiye ne anlein re,
Tikba jab jab magaliyau re jatba,
Tikba kiye ne anlein re,
More baali re samaiya re jatba,
Tikba kiye ne anlein re,
More baali re samaiya re jatba,
Tikba kiye ne anlein re,

Tikba jab jab analiyau ge jatni,
Pauti me dha rakhlein ge,
Tikba jab jab analiyau ge jatni,
Pauti me dha rakhlein ge,
He ge pauti me dha rakhlein ge,
Tore baali ge samaiya abhagli,
Tikba kiye ne penhlein ge,
Tore baali ge samaiya abhagli,
Tikba kiye ne penhlein ge,

Rap – gapoe e jingi tohar,
Jair nai bas fungi tohar,
Chaubaniyan muski sa man ke tarsabai chhein,
Fecak killer cutting body maintained chhau,
Baich jaai chhau jaan coz e gaana ke trend chhau,
Gaana ke trend chhau….

Nathni jab jab mangaliyau re jatba
Nathni kiye ne anlein re,
Nathni jab jab mangaliyau re jatba
Nathni kiye ne anlein re,
He rau nathni kiye ne anlein re,
More baali re umariya re jatba,
Nathni kiye ne anlein re,
More baali re umariya re jatba,
Nathni kiye ne anlein re,

Nathni jab jab analiyau ge jatni,
Ge jatni,
Nathni jab jab analiyau ge jatni,
Naakak bhoor munelein ge,
He ge naakak bhoor munelein ge,
Tore baali re umariya ge jatni,
Nathni kiye ne penhlein ge,
Tore baali re umariya ge jatni,
Nathni kiye ne penhlein ge,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *