darbhanga ke jhumka lyrics
2023 Lyricist Year उज्ज्वल झा माधव राय मैथिली गीत मैथिली लोकगीत

दरभंगा के झुमका मधुबनी के बाली – माधव राय

Song Title : Darbhanga Ke Jhumka Madhubani Ke Bali
Movie/Album : Maithili Lokgeet
Singer : Madhav Rai
Lyrics : Ujjwal Jha
Year : 2023

darbhanga ke jhumka madhubani ke baali lyrics in hindi

दरभंगा में झुमका किनेलियौ,
दरभंगा में झुमका किनेलियौ,
मधुबनी में बाली,
से बाली कत्तऽ हेरेलैं,
गे बाली कत्तऽ हेरेलैं,
जा कऽ सहरसा टीका दियेलियौ,
सीतामढ़ी में लाली,
से लाली कत्तऽ हेरेलैं,
गे बाली कत्तऽ हेरेलैं,
गे बाली कत्तऽ हेरेलैं…..

तोरे लै गढ़ेलियौ गोरी,
सोना के हार एते दामी गे,
पैर के पैजनियाँ चानिक,
कीन देलियौ रानी गे,
तोरे लै गढ़ेलियौ गोरी,
सोना के हार एते दामी गे,
पैर के पैजनियाँ चानिक,
कीन देलियौ रानी गे,
बुलेट चढ़ा हम सगरो घुमेलियौ,
राजनगर आ पाली,
से तू कोना बिसरलैं,
से तू कोना बिसरलैं,
गे बाली कत्तऽ हेरेलैं,
गे बाली कत्तऽ हेरेलैं…..

टीकस कटा कऽ तोरा,
चढ़ेलियौ एरोप्लेन गे,
खूब रूपैया कमा कमा कऽ,
केलियौ मेन्टेन गे,
टीकस कटा कऽ तोरा,
चढ़ेलियौ एरोप्लेन गे,
खूब रूपैया कमा कमा कऽ,
केलियौ मेन्टेन गे,
नबका डिजाइनक नथिया पेन्हेलियौ,
कंगना किनलियौ दामी,
से कंगना कत्तऽ हेरेलैं,
से कंगना कत्तऽ हेरेलैं,
गे बाली कत्तऽ हेरेलैं,
गे बाली कत्तऽ हेरेलैं।

darbhanga ke jhumka madhubani ke baali lyrics in english

Darbhanga mein jhumka kineliyau,
Darbhanga mein jhumka kineliyau,
Madhubani mein bali,
Se baali kata herelein,
Ge baali kata herelein,
Ja ka saharsa tika dieliyau,
Sitamarhi mein laali,
Se laali kata herelein,
Ge baali kata herelein,
Ge baali kata herelein…..

Tore le gadheliyau gori,
Sona ke haar ete daami ge,
Pair ke paijaniyan chanik,
Kin deliyau rani ge,
Tore le gadheliyau gori,
Sona ke haar ete daami ge,
Pair ke paijaniyan chanik,
Kin deliyau rani ge,
Bullet chadha hum sagro ghumeliyau,
Rajnagar aa paali,
Se tu kona bisarlein,
Se tu kona bisarlein,
Ge baali kata herelein,
Ge baali kata herelein…..

Tikas kata ka tora,
Chadheliyau airoplane ge,
Khub rupaiya kama kama ka,
Keliyau mentain ge,
Tikas kata ka tora,
Chadheliyau airoplane ge,
Khub rupaiya kama kama ka,
Keliyau mentain ge,
Nabka designak nathiya penheliyau,
Kangna kinaliyau daami,
Se kangna kata herelein,
Se kangna kata herelein,
Ge baali kata herelein,
Ge baali kata herelein.

  • Laa Pila De Sharaab Lyrics

    Laa Pila De Sharaab Lyrics

    Song Title : Laa Pila De SharaabMovie/Album : Laa Pila De SharaabSinger : Vishal MishraLyrics : Manan BhardwajYear : 2024 laa pila de sharaab lyrics in hindi की शराब कागज़ कलम और तेरी तस्वीर,की शराब कागज़ कलम और तेरी तस्वीर,रख देना मेरी कब्र के पास,हाँ मेरे मरने के बाद,मेरी बस इतनी सी ख़ुराक होगी. तेरे […]

  • Teri Baaton Mein Aisa Uljha Jiya

    Teri Baaton Mein Aisa Uljha Jiya

    Song Title : Teri Baaton Mein Aisa Uljha JiyaMovie/Album : Teri Baaton Mein Aisa Uljha JiyaSinger : Raghav, Tanishk Bagchi & Asees KaurLyrics : Nina Mathur & Tanishk BagchiYear : 2024 Teri baaton mein aisa uljha jiya lyrics in hindi रख लूँ सजा के तुझे सीने से लगा के,आजा गले लग जा,गले लग जा,ख्वाब बना […]

  • माही – Madhur Sharma

    माही – Madhur Sharma

    Song Title : MaahiSinger : Madhur SharmaLyrics : Vishal PandeYear : 2023 maahi lyrics in hindi दिल मेरा सीने से जुदा,होके ये तेरे सीने में चाहे रहना,जिद्द है ये ऐसी जिसमें,रज़ा मेरी भी है,ना चाहूँ रोकना,तैनू ए माही कहना,तैनू ए माही कहना,मेरे इश्के दी कोई हद ना,छड दा मैं सारी आदतां,तैनू चाहन दी कदी पर […]

  • कैसी ये डोर – Javed Ali

    कैसी ये डोर – Javed Ali

    Song Title : Kaisi Ye DorMovie/Album : Kaisi Ye DorSinger : Javed AliLyrics : Sanjay MishraYear : 2023 kaisi ye dor lyrics in hindi कैसी ये बेबसी है,हमदम कहीं मिलता नहीं,कैसी ये दिल्लगी है,हमदम कोई मिलता नहीं,सपने सजाये थे हमनें,सपने वो टूट गए,अपने बनाये थे हमनें,अपने वो छूट गए,ये हो शिशकने की आवाज आई है,कोई […]

  • इतनी सी बात – Sam Bahadur

    इतनी सी बात – Sam Bahadur

    Song Title : Itni Si BaatMovie/Album : Sam BahadurSinger : Shreya Ghoshal & Sonu NigamLyrics : GulzarYear : 2023 itni si baat lyrics in hindi इतनी सी बात,इतनी सी बात अनकही,यूँ बयाँ हो गयी,इतनी सी बात देखो ना,दास्ताँ हो गयी,ना बादल ना बारिश,अजब सी वो सब थी,ना दिल की थी साजिश,ना अब है ना तब […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *